• Hi-Macs specialist

  • Hi-Macs Quality member

  • Hi-Macs maatwerk meubels

  • Hi-Macs voor prive of zakelijk

Hi-Macs specialist

Sinds 2013 verwerken wij op professioneel niveau HI-MACS. Wij hebben hiervoor een aantal trainingen gevolgd zodat men zeker weet dat de kwaliteit die vereist is wordt behaald.

Wat is HI-MACS?

HI-MACS®: the Solid Surface for the next generationHI-MACS® is het materiaal dat via een modern fabricageproces uit 75% natuurlijk mineraal en zuiver acryl wordt gemaakt.
Door deze samenstelling ontstaat een materiaal dat grenzeloos design mogelijk maakt en qua vormgeving en duurzaamheid alle wensen vervult.

HI-MACS, het  materiaal met ongekende mogelijkheden

Architecten en interieurbouwers in Nederland ontdekken steeds meer de mogelijkheden van het solid surface materiaal HI-MACS.
Door de vrijwel naadloze verlijming, lichtdoorlatendheid en de eigenschap dat het materiaal middels thermoformen buigbaar wordt, is het materiaal geschikt in bijna elk interieurproject. HI-MACS wordt dan ook steeds vaker toegepast en steeds meer interieurbouwers gaan met het materiaal aan de slag.

Voor elk plaatmateriaal geldt dat een goede verwerking vakmanschap, aandacht en geduld vraagt van de verwerker, dit geldt zeker ook voor HI-MACS.

Materiaalsoort: Solid Surface
Afmeting(en): 3680 x 760 mm (meerdere afmetingen mogelijk)
Dikte: 3, 6, 9 en 12 mm
Bijzonderheden: Nagenoeg naadloze verlijming, thermisch vervormbaar en zeer hygiënisch door gesloten poriën.

Ik zou graag het volgende willen weten:

1 + 5 = ?

Translate »